LT LV EE EN

Kā nokļūt Frankfurtes izstāžu centrā

Karte lejupielādei

Ierodoties ar lidmašīnu

Ierodoties Frankfurtē ar lidmašīnu, Messe Frankfurt izstāžu centrā var nokļūt ar taksometru. Izstāžu centram ir trīs ieejas: PILSĒTAS (Eingang City), GALERIJAS (Eingang Galleria) un PORTALHAUS (Eingang Portalhaus).

Izstāžu centrā var nokļūt arī ar S-Bahn vilcieniem. No lidostas jādodas uz Frankfurtes centrālo staciju (Hauptbahnhof) ar S8 vai S9 starppilsētu vilcienu (virziens Hanau vai Offenbach Ost), no kuras uz izstāžu centru var doties ar sabiedrisko transportu (vairāk informācijas sadaļā "Sabiedriskais transports Frankfurtē").

Vairāku izstāžu laikā no lidostas Termināļa Nr. 1 caur Termināli Nr. 2 ik pēc 15 minūtēm uz izstāžu centru kursē maršruta autobuss (Messe Frankfurt shuttle bus). Brauciens ilgst aptuveni 15 minūtes.
 

Ierodoties ar automobili

A5 → Junction 19 → A648 → "Rebstock" automobiļu stāvlaukums (Zum Messeparkhaus Rebstock)

Nokļūt izstāžu centrā var pa ātrgaitas šoseju vai tieši no pilsētas centra. Lūdzam sekot ceļazīmēm, uz kurām norādīts "Messe Frankfurt". Ar ceļazīmju palīdzību Jūs sasniegsiet izstāžu centru pa ātrāko ceļu. Navigācijas sistēmā viegli atradīsiet Frankfurtes izstāžu centru (Frankfurt Messe) un "Rebstock" automobiļu stāvlaukumu (Zum Messeparkhaus Rebstock). Daudzstāvu "Rebstock" autostāvvieta nodrošina pietiekamu automobiļu autostāvvietu skaitu pat lielu izstāžu laikā. Laukumā ir 5400 autostāvvietu. No "Rebstock" autostāvvietas uz izstāžu centru kursē bezmaksas maršruta autobuss. Vairāk informācijas par autostāvvietām: www.messefrankfurt.com.


Frankfurte – zema piesārņojuma zona (LEZ). Tikai transportlīdzekļi ar zaļās emisijas / piesārņojuma uzlīmi var iebraukt noteiktās šīs pilsētas daļās. Transportlīdzekļu īpašnieki nepieciešamo atļauju-uzlīmi var iegūt internetā oficiālajā tehniskās apskates aģentūrā  TÜV-SÜD.
 

Sabiedriskais transports Frankfurtē

Ja Jūs atrodaties Frankfurtes centrā, izstāžu centrā viegli nokļūsiet ar pilsētas sabiedrisko transportu. Ērtākais veids, kā nokļūt izstāžu centrā, ir starppilsētu vilcieni – S-Bahn maršruti – S3 (Bad Soden), S4 (Kronberg), S5 (Bad Homburg/Friedrichsdorf) un S6 (Friedberg/Groß Karben). Tāpat ērti nokļūt izstāžu centrā var arī ar METRO – meklējiet metro līniju U4 (virziens "Festhalle/Messe").

Ja Jūsu izstādes biļetē ir "RMV" tīkla simbols (izņemot bezmaksas ielūgumus un kuponus), ar sabiedrisko pilsētas transportu varat braukt bez maksas uz/no Frankfurtes izstāžu centra (zona Rhein-Main-Verkehrsverbund (RMV). Vienas dienas biļete, kas iegādāta biļešu kasē, ir derīga tikai, lai atgrieztos ar sabiedrisko transportu no izstāžu centra. Internetā pirkto biļeti var izmantot tikai RMV tīkla sabiedriskajā transportā un tikai ar derīgu pasi vai personas identifikācijas karti.